Skip to content
Sluit
MMZS_2023-05051

Wie zijn wij?

De kartrekkersgroep van Herenboeren Wageningen bestaat uit elf mensen. We stellen ons hier graag kort voor . 

We hebben ook een schil van experts en vrijwilligers om ons heen, die we regelmatig vragen om ons te helpen. Lijkt het jou leuk om kartrekker te zijn of in de schil actief te worden? We horen het graag! Neem contact met ons op!

Melchert Meijer zu Schlochtern

Melchert Meijer zu Schlochtern

Melchert is filmmaker. Hij maakt natuurdocumentaires voor bioscoop en tv. “Het lijkt me erg leuk om met een grote groep mensen zelf lokaal en duurzaam voedsel te produceren. Voor mij is het vanzelfsprekend dat de biodiversiteit dan ook een boost krijgt.”

Ellen Mulder

Ellen Mulder

Ellen is lichaamsgerichte coach en ambulant begeleider. “Ik vind het inspirerend om met lokale mensen een nieuw lokaal initiatief te realiseren. Te zien en te ervaren hoeveel kennis er in ons aanwezig is en dat we vanuit lokaal veel kunnen opzetten.”

Freddy ten Hooven

Freddy ten Hooven

Freddy werkt bij het Nederlands Instituut voor Ecologie en houdt zich dagelijks bezig met het leven in de bodem. “Het lijkt me enorm leuk om mijn kinderen te laten zien waar hun eten vandaan komt. Het zou heel mooi zijn als we dit lokaal op een eerlijke manier en met respect voor de natuur kunnen doen.” 

Kristel Kleinhesselink

Kristel Kleinhesselink

Kristel is eventmanager en communicatieprofessional bij Communicatiebureau de Lynx in Wageningen. In haar werk én vrije tijd zet ze zich in voor een duurzamere wereld. “Een Herenboerderij in Wageningen, dat lijkt me geweldig, omdat ik samen duurzaam én natuurinclusief voedsel produceren belangrijk vind. Zo komen we tot een groenere wereld.”

Anne Bruinsma

Anne Bruinsma

Bart Pannebakker

Bart Pannebakker

Bart werkt als universitair docent aan de Wageningen Universiteit. “Om met mijn handen in de grond mijn eigen voedsel te produceren heb ik altijd al fascinerend gevonden. Om dat samen te kunnen doen op een eigen boerderij vlak bij huis, op een manier waarbij we ook de biodiversiteit kunnen steunen, lijkt me helemaal geweldig!”

Odette Beekman

Odette Beekman

Odette werkt als lead IT developer bij een grote retailer. Naast dit werk, is zij vrijwilligster bij NatuurMonumenten. “Ik zou graag één of meer Herenboerderijen in deze omgeving zien ontstaan. Het samen voedsel produceren lijkt mij een erg fijne oplossing om te komen tot een betere en duurzame wereld.”

Gerard IJsseldijk

Gerard IJsseldijk

Jaring van Rooijen

Jaring van Rooijen

Henk Janssen

Henk Janssen